Фабрика меблів "SWW"

SWW - фото
вулиця Самбірська, 128, корп. /1
(Ринок "Матадор")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Фабрика меблів «SWW» займається виробництвом корпусних меблів. Нашим клієнтам ми надаємо можливість обирати стиль, розмір та матеріал меблів. А також ми працюємо спільно з замовником над розробкою дизайну проекту, щоб отримати бажаний результат.

Корпусні меблі допоможуть створити комфортний та сучасний інтер’єр, про який ви давно мріяли. З нами ви зможете облаштувати кухню, вітальню, гардеробну, ванну кімнату, дитячу кімнату чи офіс. Також займаємось виготовленням столиків для візажистів та столів-трансформерів.

Пропонуємо нову послугу: порізка плит ДСП, ДВП, ХДФ, поклейка кромки ПВХ, PCV поклейка. Порізка виконується на сучасному обладнання, тому ми швидко виконуємо замовлення. Здійснюємо продаж фурнітури.

ПЕРЕВАГИ КОРПУСНИХ МЕБЛІВ:

  • Індивідуальний підхід. Ми розробляємо унікальний дизайн, враховуючи ваші вимогти та побажання.
  • Фіксована ціна.Корпусні меблі під замовлення мають єдину вартість, в яку входить вартість виготовлення, доставки і монтажу.
  • Висока якість обслуговування. Ми пропонуємо надійну доставку і зручні форми оплати:готівковий, безготівковий розрахунок, оплата банківською картою.
  • Висока якість меблів. Ми контролюємо кожен етап виробництва меблів, щоб вони були не лише красиві, але й функціональні, практичні та  довговічні.

Раді співпрацювати з організаціями. Займаємось виконанням великих замовлень.

Здійснюємо доставку меблів по місту.

Відгуки